Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 oktober 2013

Klein maar krachtig: de nieuwe Sonos PLAY:1!

Gisteren heeft Sonos de PLAY:1 aangekondigd. De PLAY:1 is een zeer compacte, draadloze HiFi systeem en produceert diep, glashelder HiFi-geluid.

Sonos PLAY:1

Dankzij de speciaal afgestemde drivers en software, biedt de PLAY:1 rijk en krachtig geluid. Geen andere draadloze speaker weet zo veel diep, glashelder HiFi-geluid in zo'n compact design te verpakken. De PLAY:1 is verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

Hoogwaardig draadloos HiFi systeem

Met de Sonos PLAY:1 geniet je via één app van je complete muziekbibliotheek, stream je je favoriete muziekservices en heb je meer dan 100.000 internetradiostations tot je beschikking. Geen andere draadloze speaker weet zo veel diep, glashelder HiFi-geluid in zo'n compact design te verpakken. Kijk voor meer informatie op de productpagina van de Sonos PLAY:1.

Sonos BRIDGE

Sluit een Sonos BRIDGE snel en eenvoudig aan op elke Sonos player in huis en breng een draadloze verbinding tot stand. Met de Bridge kun je in iedere kamer een Sonos-component plaatsen en deze draadloos te verbinden.

Gratis BRIDGE bij aankoop Sonos PLAY:1, PLAY:3 of PLAY:5!

Koop een Sonos PLAY:1, PLAY:3 of PLAY:5 en je ontvangt een gratis BRIDGE! Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2013 zolang de voorraad strekt.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top