Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 april 2010

Koop een Panasonic plasma tv en ontvang gratis camera!

Opzoek naar de perfecte plasma tv voor het WK voetbal 2010? Panasonic heeft een super actie: Koop nu een Panasonic Viera 600Hz NeoPDP plasma televisie en ontvang een gratis oranje Panasonic Lumix camera. De actie loopt van 21 april tot en met 31 mei 2010 en geldt voor alle modellen uit de Panasonic G20 serie!

En voor de echte snelheidduivels onder ons: scoor je vóór 15 mei 2010 een NeoPDPtv uit de G20-serie? Dan maak je kans op een volledig verzorgde reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika!

NeoPDP 600Hz tv

De NoePDP 600Hz plasma televisies van Panasonic leveren fenomenaal scherpe en snelbewegende beelden. De perfecte ingrediënten om de wk wedstrijden optimaal te beleven!

Specificaties camera

De camera die je cadeau krijgt is de Lumix DMC-FP1 ‘Orange edition’. Een geweldig apparaat met 12.1 megapixel design camera, foto en HD video opname, 2.7 inch LCD scherm en 4 x optisch zoombereik.

Panasonic actie modellen

Deze Panasonic WK actie geldt voor de volgende modellen:

Meer informatie

Wees er snel bij, want iedereen die tussen 21 april en 31 mei 2010 een Panasonic Viera NeoPDP TV uit de G20 serie koopt, krijgt de Panasonic Lumix camera kado. Benieuwd? Bezoek onze showroom of bestel een van de bovenstaande modellen online.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top