Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 13 maart 2014

Koop een Sonos Playbar en krijg een gratis Bridge en Spotify Premium!

Koop nu een Sonos Playbar en je krijgt er niet alleen een gratis Bridge bij, maar ook nog eens zes maanden Spotify Premium cadeau.

Koop een Sonos Playbar en krijg een gratis Bridge en Spotify Premium!

De Playbar van Sonos is super makkelijk te installeren en is het kloppend hart van je home entertainment systeem. Je Sonos installatie kan je makkelijk uitbreiden en verplaatsen. De Playbar heeft negen speakers zodat je hele kamer wordt gevuld met rijk geluid. Maar de Playbar zorgt ook voor een superrealistisch geluid bij films en games. Met de gratis Bridge kan je draadloos gebruik maken van je Playbar.

Sonos en Spotify

Met Sonos stream je draadloos muziek van over de hele wereld, maar ook van je eigen Spotify playlist. Luister naar je favoriete artiesten en ontdek nieuwe, stel je eigen lijsten samen en deel deze met je vrienden. Je krijgt nu een half jaar Spotify Premium gratis.

Wat moet je doen?

Deze actie loopt t/m 21 mei 2014. Koop voor die tijd een Sonos Playbar en je krijgt er een gratis Bridge bijgeleverd. Als je je registreert op de Sonos site ontvang je een vouchercode waarmee je toegang krijgt tot zes maanden gratis Spotify Premium.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top