Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 juni 2013

Koop een Sony Bravia tv en krijg een Xperia smartphone!

Koop een van de geselecteerde Sony Bravia televisies en je krijgt er een gratis Sony Xperia smartphone bij!

Actiemodellen:

W9

De Sony W9 serie bestaat uit LED televisies met Triluminos display. Met dit scherm zie je de meest levendige beelden ooit. Het overweldigende geluid doet meteen denken aan een bioscoopervaring dankzij de Long Duct luidsprekers. Je kan zelfs het beeld van je smartphone spiegelen op je televisie. Bij de W9 krijg je een Xperia Z smartphone t.w.v. 629 euro. Deze actie is geldig op de 46 en 55 inch modellen. Bekijk hier de W9 serie.

W8

De Sony W8 serie bestaat uit televisies met verbeterde beeldkwaliteit en slimme connectiviteit. Deze televisies hebben Full HD beeld met X-Reality Pro. De Basreflex boxluidsprekers zorgen voor een volledig bereik van het geluid. Ook op deze televisie kan je het beeld van je smartphone spiegelen. Bij de W8 krijg je een Xperia L smartphone t.w.v. 279 euro. Deze actie is geldig op de 47 en 55 inch modellen. Bekijk hier de W8 serie.

Sony Xperia smartphone

Deze telefoon is de perfecte aanvulling op je nieuwe Sony Bravia tv. Deze telefoon is niet alleen te gebruiken als afstandsbediening ook kun je het scherm spiegelen op je televisie. Geniet van muziek, films, games en meer. Dit perfecte duo is voor elkaar gemaakt!

Wat moet je doen?

Koop je in de actieperiode van 29 mei t/m 14 juli 2013 een Sony Bravia W8 of W9 televisie dan heb je recht op de Xperia telefoon. Vraag hier de Sony Xperia aan. En lees hier alle voorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top