Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 26 mei 2010

KPN Digitenne: groote speler op Televisiegebied

Dat Digitenne van KPN al grotendeels ingeburgerd is onder de Nederlandse bevolking laat zich raden. Met meer dan 1 miljoen Digitenne gebruikers is KPN een bewezen grote speler op televisiegebied

De haarscherpe digitale beeldkwaliteit en het draadloos tv-kijken zijn belangrijke features die Digitenne groot hebben gemaakt. Maar Digitenne staat daardoor natuurlijk niet stil! De ontvangst via de Single Tuner (tv-decoder) is nu namelijk uitgebreid met de KPN Insteekkaart. Deze zogeheten CAM-module, (die achterin de TV in een CI+ slot gestoken moet worden), zorgt ervoor dat er nog maar één afstandsbediening nodig is en er geen kastje en draden meer nodig zijn!

Daarnaast is ook de beeldkwaliteit de laatste maanden flink verbeterd zodat Digitenne nu geschikt is voor de meeste nieuwe grote televisies!

Interactieve TV (ITV)

Wil je als klant nog meer uit je TV abonnement halen dan is er Interactieve TV van KPN! Hiermee heb je enorm veel mogelijkheden om je TV het meest optimaal te benutten. Je kunt hiermee onder andere programma’s opnemen, uitzendingen live pauzeren, films bestellen, uitzending gemist bekijken en dat allemaal in de allerhoogste beeldkwaliteit (full HD) die er denkbaar is.

Opnemen

Met Interactieve TV van KPN kun je tot wel 100 uur aan programma’s opnemen op de HD-recorder, bovendien krijg je standaard een digitaal zender aanbod van meer dan 50 televisiezenders met de mogelijkheid tot uitbreiden van extra zenderpakketten en HD-zenders.

Live pauzeren

Maar dat is nog niet alles! Je hoeft geen seconde meer van je favoriete film of serie te missen, of een voetbalwedstrijd! Handig als je dat ene doelpunt niet wilt missen of het net wel gemist hebt! Nu is het namelijk mogelijk om programma’s live te pauzeren, vooruit te spoelen en opnieuw te bekijken. Met de functie “live pauzeren” op de meegeleverde decoder.
Films bestellen
Wanneer jij een filmliefhebber bent zit je helemaal goed met Interactieve televisie van KPN want je kunt nu de nieuwste films bekijken via Videotheek Thuis. Je hebt hierbij keuze uit meer dan duizend films! De set up box van Motorola, met HDMI aansluiting en twee scart aansluitingen heeft een waarde van 360 euro en is gratis voor alle klanten die zich voor eind juni aanmelden.
Programma Gemist
Je favoriete programma gisteren niet gezien? Met Programma Gemist kun je programma’s van Nederland 1, 2 en 3 van gisteren en vandaag in hoge kwaliteit terug kijken wanneer het jou uitkomt. Wil je langer kunnen genieten van Programma Gemist? In het Pluspakket kun je recent uitgezonden tv-programma’s van Nederland 1, 2, 3, Net5, SBS6 en Veronica tot tien dagen na uitzending in hoge digitale kwaliteit bekijken!
Extra zenderpakketten
Interactieve TV van KPN kun je uitbereiden met leuke zenderpakketten. Naast de 53 al aanwezige zenders kun je uitbreiden met het:

  • Pluspakket: ruim 40 zenders en met Programma gemist tot 10 dagen terug
  • HD pakket: exclusief toegang tot 10 HD kanalen
  • Eredivisie Live: de beste live voetbalwedstrijden op 4 kanalen
  • Sport1: twee 24 uurs kanalen voor topsport
  • Pluspakket, HD zenderpakket
Meer informatie
Interactieve TV is al verkrijgbaar voor € 10,- per maand in combinatie met Internet van KPN. Ga voor meer informatie over digitale tv naar televisiewinkel.nl
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top