Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 september 2014

Lekkere deals; ontvang tot € 50,- cashback op LG SoundPlate of SoundBar

LG komt weer met Lekkere deals: op de top audioproducten van LG kan je nu een zeer goeie deal te pakken krijgen! Je ontvangt in de periode van 1 september t/m 31 oktober 2014 nu namelijk tot maar liefst €50,- cashback bij aankoop van een audioproduct. Wees er dus snel bij!

Lekkere deals op audioproducten van LG

Heb jij net een nieuwe SoundBar of SoundPlate aangeschaft of ben je dit juist van plan? Dan ontvang je nu €30,-, €40,- of €50,- cashback! Met een soundbar of soundplate van LG geniet je van machtig mooi geluid uit een audioproduct die er compact uitziet, maar zeker groots in geluid is! De actieproducten bestaan uit een soundplate of soundbar met subwoofer waardoor je ook nog eens voorzien bent van een krachtig basgeluid. Tot en met 31 oktober 2014 krijg je cashback op de actiemodellen dus wees er snel bij!

De volgende actiemodellen doen mee aan de Lekkere deals van LG:
SoundPlate
LAB540 met €50,- Cash Bonus

SoundBar
NB5540 met €50,- Cash Bonus
NB4540 met €40,- Cash Bonus
NB3540 met €30,- Cash Bonus

Ook wel leuk om te weten; ben jij op zoek naar een nieuwe televisie? Check dan de Lekkere Deal actie van LG op tv's, want je krijgt ook een fikse cashback op LG OLED, Ultra HD of LED tv's!

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig voor aankopen gedaan gedurende de periode van 1 september 2014 tot en met 31 oktober 2014. De volledige actievoorwaarden lees je terug op de actiesite van LG. Om mee te doen aan de cashback actie laat je, je gegevens achter op het formulier op de LG website. Aanvragen die na 16 november binnenkomen bij LG worden niet in behandeling genomen.

Bewaar de originele streepjescode, want deze stuur je, samen met een kopie van de aankoopbon en de bevestigingsmail, uiterlijk 15 november 2014 op naar onderstaand adres:
    LG Lekkere Deals | TV
    Postbus 1251
    3890 BB Zeewolde

Lekkere Deals van LG

De 'Lekkere Deals' van LG zijn niet alleen geldig op de SoundBar en SoundPlate van LG, maar ook op de televisies! Je krijgt nu tot maar liefst € 500,- cashback op een OLED, Ultra HD of LED tv of een LG Tablet cadeau. Check hier snel de actie en krijg een fijn extraatje voor het vervangen van je oude tv!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top