Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 september 2012

LG grootste en dunste OLED-tv

LG heeft dit jaar op de IFA2012 in Berlijn de grootste en dunste OLED-tv gepresenteerd. Deze OLED televisie is ontworpen om een ultieme kijkervaring te bieden. Daarnaast is LG toonaangevend in 4k-tvv’Smart Tv en home cinema en docking speakers.

OLED televisie

LG’s 55 inch OLED televisie biedt een ongekende beeldkwaliteit. De 4 Color Pixel technologie zorgt ervoor dat er vanuit elke kijkhoek realistische kleuren worden weergegeven.

Ultra Definition 4k-tv

Een 84 inch bioscoopformaat televisie? Dat is de nieuwste UD-tv! Deze Ultra Definition televisie heeft een diagonaal van meer dan 2 meter en beschikt over ongelooflijk scherpe beeldkwaliteit met maar liefst vier keer de resolutie van de huidige Full HD tv’s, namelijk 3840 x 1260 pixels. Daarbij levert het 2.2 speakersysteem levert een rijk en vol geluid en zorgt voor een intense beleving van de actie op het scherm.

Smart TV

LG biedt een breed aanbod aan Smart TV. Dankzij Smart Share Plus functies en de Magic Remote is het Smart TV platform erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig navigeren. Door het aanbod aan content uit te breiden probeert LG Smart TV steeds te optimaliseren. Zo is de app RTL XL laatst aangevuld met NPO’s Uitzending Gemist en SMS Uitzending Gemist. En ook op het gebied van Video-On-Demand heeft LG Pathé Thuis verwelkomt.

Home Cinema en docking speakers

Het nieuwste Home Cinema System van LG is compleet voorzien van 3D en Smart Tv functies. De BH9520TW is tevens voorzien van een 360 graden reflector en levert dankzij de 9.1 3D-speakerset een waanzinnige audio-ervaring.

De nieuwste docking speaker van LG, de ND8530, heeft een uniek kubusdesign met een uitmuntend geluid. Deze speaker voor je iPod, iPhone en iPad is compatibel met AirpPlay en Wi-Fi. Zo heb je overal toegang tot je iTunes bibliotheek en geniet je dankzij Wi-Fi door het hele huis van je muziekcollectie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top