Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 januari 2014

LG grote winnaar bij Consumentenorganisaties

LG heeft kort geleden een aantal nieuwe producten gelanceerd. Daarmee laat het merk zien een koploper te zijn met innovatieve producten en gebruikersgemak. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel aan de grote hoeveelheid prijzen LG in ontvangst mocht nemen van diverse consumentenorganisaties.

LG curved OLED tv: het beste beeld ooit

Bijvoorbeeld de nieuwe LG 55 inch curved OLED televisie. De tv werd in 2013 gelanceerd en volgens tweakers heeft deze tv een ongeevenaarde beeldkwaliteit, uniek design en hoogwaardige afwerking. Al met al, een unieke kijkervaring aldus. Tweakers gaf de curved OLED tv vier sterren én de titel ‘het beste beeld ooit’. Wat een eer en nu is deze tv ook nog in prijs verlaagd. Bekijk hem hier!

LG Soundplate: Beste Rewiewed

De LG Soundplate lag in november 2013 in de winkels en wat een succes bleek dit! Deze Soundplate behoord in een nieuwe categorie als het aankomt op audio en ook de pers is overtuigd van de kwaliteiten van deze audio-plate. Na slechts één maand waren ook de consumenten meer dan tevreden. De LG Soundplate is toen door Kieskeurig uitgeroepen tot ‘Best Reviewed’. Met een 8,4 op Kieskeurig scoort de soundplate hoog op de strakke vormgeving, het volle geluid en de unieke ervaring. Lees hier meer over de LG Soundplate

LG BP730 en BP430

Ook de Consumentenbond beoordeelden LG producten, waaronder deze Blu-ray spelers. Er werd getest op beeldkwaliteit, gebruiksgemak, veelzijdigheid en apps. De BP730 kreeg het label ‘Beste uit de Test’ vanwege de uitstekende beeldkwaliteit, optimaal gebruiksgemak en de app mogelijkheden. De LG BP430 kreeg het predicaat ‘Beste Koop’. De prijs-kwaliteitverhouding van deze Blu-ray speler is goed evenals de beeldkwaliteit en de app mogelijkheden.

Nog meer prijzen!

Overigens viel LG ook in de prijzen in andere categorieën. Zoals met de F1495BD wasmachine, lees hier meer over deze machine. En ook de LG Robotstofzuiger werd als beste getest. Klik hier om naar de productpagina van de VHOMBOT robotstofzuiger te gaan.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top