Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 augustus 2011

LG introduceert passieve 3D tv

LG heeft in Korea officieel haar nieuwe passieve 3D tv met full LED backlight aangekondigd! De naam van dit nieuwe paradepaardje? LG LW980, de opvolger van de LG LX9500. Anders dan zijn voorganger? De LG LW980 3D tv maakt gebruik van een passieve 3D technologie en full LED backlight!

De Specs?

De LG LW980 heeft veel weg van zijn voorganger LX9500. Zo maakt de nieuwe variant gebruik van de TruMotion 400Hz technologie in combinatie met een 200Hz-paneel, welke voorzien is van een passieve 3D filmlaag. Dat houdt in? Je kunt met de goedkopere 3D brilletjes content bekijken in 3D!

LG LW980 met Nano LED-technologie

De LG LW980 is voorzien van een speciale Nano LED-technologie. Een technologie die het mogelijk maakt om zeer platte tv’s te produceren. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van zeer dunne LED’s die dicht achter het paneel worden geplaatst.

Meer info

De LG LW980 wordt begin september 2011 in Berlijn aan het grote publiek geïntroduceerd. Ook dan zullen er meer specs en informatie bekend worden gemaakt van deze passieve 3D tv van LG.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top