Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 februari 2012

LG komt met 3D monitor zonder bril

Gisteren heeft LG aangekondigd dat ze in Japan de D2500N-PN 3D monitor hebben gelanceerd. Deze 25 inch monitor maakt het mogelijk om naar 3D beelden te kijken zonder dat je daar een speciale bril voor nodig hebt.

Mogelijkheden van de monitor

De 3D monitor van LG, de D2500N-PN is voorzien van een paneel met een resolutie 1920 x 1080 pixels en zou beschikken over een responstijd van 5 milliseconden. Daarnaast heeft LG aangegeven dat het scherm een contrastverhouding van 1.000:1 heeft en een helderheid van 250 candela per vierkante meter (lichtsterkte) zou hebben. De horizontale kijkhoek is 170 graden en bij 2D beeld is de verticale kijkhoek 160 graden.

Brilloze 3D-monitor

Met dit scherm van LG kan je dus jouw favoriete films in 3D bekijken zonder daarvoor een 3D bril nodig te hebben. Om dit mogelijk te maken maakt het scherm gebruik van autostereoscoptisch 3D. In de D2500N-DN zit een webcam die continu de positie van de kijker bepaalt, zo wordt er een zo goed mogelijk 3D-effect gecreëerd. Het is wel noodzakelijk om de meegeleverde TriDef-software te installeren. Door middel van HDMI of DVI kan de monitor worden aangesloten en de camera gaat via de USB-ingang.

televisiewinkel.nl

Bij televisiewinkel.nl verkopen we al een aantal monitoren van LG. Vast en zeker dat deze unieke D2500N-PN ook in ons assortiment wordt opgenomen zodra deze in Nederland wordt vrijgegeven. Over de prijs en de beschikbaarheid is er nog niks bekend gemaakt, dus we moeten helaas nog even afwachten.

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top