Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 juli 2010

LG komt met eerste Full LED 3D televisie

LG introduceert de allereerste Full LED 3D tv ter wereld. Met deze LG LX9500 uit de Infinia serie wordt televisie kijken pas echt een beleving. Dankzij de beeldkwaliteit met Full LED en de TruMotion 400Hz technologie komen jou actie- en sporthelden werkelijk tot leven!

Full LED zorgt voor een enorm hoge beeldhelderheid, scherptediepteweergave en contrast. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de 1.200 LED lampjes (55”) die zich aan de achterkant van het scherm bevinden. Daarnaast zorgt de TruMotion 400Hz technologie ervoor dat snelle beelden haarscherp worden weergegeven! Wat natuurlijk geweldig is bij snelle actiefilms en spannende sportwedstrijden.

Flinterdun design

De optimale beeldkwaliteit en de 3D technologie van de LG LX9500 is dé perfecte combinatie voor een nieuwe kijkervaring. De nieuwste Infinia telg van LG heeft een flinterdun design (2,2 cm) en een rand van slechts 16 mm.

Multi-Picture Format

LG legt met de nieuwe LX9500 de lat hoog. De combinatie van Full Led en 3D is uniek! Volgens LG ondersteunt de LX9500 het Multi-Picture Format. Een nieuw 3D format waarmee je foto’s die gemaakt zijn met een 3D-camera kunt tonen op de tv. Daarnaast zorgen de 3D Blu-ray speler, de LG BX580 en de 3D-brillen voor de complete 3D home experience!

3D bril

Bij een 3D televisie hoort natuurlijk een 3D-bril. De LG 3D is voorzien van 2 IR sensoren die voor de optimale synchronisatie zorgen tussen de bril en tv. Daarnaast is de ‘viewing zone’ van 7 meter en de kijkhoek van zestig graden enorm groot. De accu van de bril laadt in 1,5 uur op en biedt garantie voor 40 uur kijkplezier.

Verkrijgbaar

Verknocht aan de nieuwste telg uit de Infinia serie? De LG Full LED 3D tv oftewel de LG LX9500 en de 3D Blu-ray speler zijn vanaf augustus 2010 in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in Nederland.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top