Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 19 april 2013

LG komt met gebogen Oled scherm

Oled is een begrip dat je waarschijnlijk al vaker hebt gehoord. Oled televisies zijn super dun, een stuk dunner dan LED televisies en geven het meest heldere beeld dat je voor ogen hebt. LG komt einde dit jaar met de eerste gebogen Oled tv op de markt.

LG Oled

Deze gebogen Oled tv is eind dit jaar in Groot Brittannië te koop, maar werd al eerder getoond tijdens CES. Shin, woordvoerder van LG laat weten dat het design van de tv een nieuwe en belangrijke trend is op televisiegebied. ‘Consumenten worden nog meer ondergedompeld in de kijkervaring. Als je naar de bioscoop gaat is het scherm ook gebogen. Vertaal die buiging naar tv’s en je haalt feitelijk die bioscoopervaring in huis’, aldus. De gebogen schermen waar Shin het over heeft, zijn de bekende IMAX bioscoopschermen.

Prijs nog onbekend

Het eerste model met gebogen scherm is de LG 55 inch AE9800. Naar alle waarschijnlijkheid zal LG ook grotere tv’s met gebogen schermen op de markt brengen. Wat de LG 55AE9800 precies gaat kosten is nog niet bekend gemaakt. Ook is het nog niet bekend wanneer de tv in Nederland uitkomt.

Bron afbeelding: www.trustedreviews.com
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top