Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 april 2011

LG komt met mobiele 3D tv

LG zal binnenkort een mobiele 3D tv tentoonstellen. De mobiele 3D tv heeft een autostereoscopisch scherm waardoor je geen 3D bril meer nodig hebt.

LG 3d TV met sociale websites ondersteuning

Deze handzame 3D tv heeft een 7 inch scherm en werkt met de ATSC Mobile DTV-standaard. LG heeft geen andere specificaties van haar nieuwste gadget vrij gegeven, behalve dat LG 3d tv sociale-netwerksites ondersteunt.

Mobiele 3d tv van LG alleen in VS

De 3D tv zal waarschijnlijk alleen in de VS uitkomen, dit omdat ATSC Mobile DTV-standaard voornamelijk in Amerika gebruik wordt. Hierdoor lijkt een release in Europa onwaarschijnlijk.

LG komt ook met Smartphone met tv-tuner

LG liet ook weten dat zij een prototype hebben ontwikkeld van een Android Smartphone die over een tv-tuner beschikt. Het toestel gebruikt Android 2.2 en heeft een 3,2 inch scherm. Er is geen ondersteuning voor gsm en umts, een release in Europa lijkt ook hier uitgesloten.

LG chip voor tv-ontvangst

Voor de nieuwe apparaten van LG wordt een chip gebruik voor televisie-ontvangst. Deze chip is door LG zelf ontwikkeld en is beschikbaar voor fabrikanten die ook een mobiele tv willen maken. LG gaf aan dat de eerste producten met een chip voor mobiele tv-ontvangst dit jaar nog uitkomen.

LG mobiele 3D tv en Smartphone

LG zal de mobiele 3D tv en de Android-smartphone evenals de chip tonen op de multimediaconferentie NAB in Las Vegas deze week. Er zijn nog geen afbeeldingen vrij gegeven en ook is het nog niet duidelijk wanneer de producten worden uitgebracht.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top