Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 oktober 2009

LG lanceert de LG HLB54S Blu-ray Soundbar

LG lanceert de nieuwe LG HLB54S een blu-ray Soundbar met een superslank uiterlijk. Deze soundbar is een minimalistisch vormgegeven alles-in-een multimedia-apparaat voorzien van een Blu-ray-speler plus speakers. De Soundbar ligt vanaf oktober 2009 in de winkels. Nieuwsgierig naar de specificaties? Hier alles over deze LG-HL-B54S.

Draadloos

De nieuwe soundbar van LG staat garant voor een geweldig audio geluid wat doet denken aan een bioscoop. De speaker bestaat uit een draadloze subwoofer met 430 Watt output en 4.1 channel surround sound. De soundbar maakt via draadloze WiFi technologie verbinding met andere apparatuur en met YouTube. Foto’s, video’s, muziek en andere bestanden zijn zo snel uit te wisselen o.a. met de nieuwste LG mobiele telefoon!

Strak design

De soundbar is ontwikkeld op basis van de wensen en eisen van Benelux consumenten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ruim 70% van de deelnemers liever een audio systeem neerzet dan ophangt en dat zij houden van eenvoud en een strak design. Het resultaat? Een strakke, compacte en multifunctionele LG soundbar.

SL9000 tv

De soundbar staat prachtig bij de nieuwe randloze tv-lijn van LG met o.a. modellen van de SL800 serie als de 37SL8000, de 42SL8000, de 32SL8000, de 47SL8000 en natuurlijk de prachtige LG SL9000 serie.

LG aan het woord

“De LG HLB54S is een stijlvol apparaat dat veel meer biedt dan alleen een bioscoopgeluid in huis”, aldus Rudirick de Jong, Marketing Specialist bij LG Electronics. “Met zijn Blu-ray-speler, Dolby-Enhanced audio, WiFi-opties en minimalistische design laat de Soundbar films beter tot hun recht komen. Zonder dat gebruikers hun woonkamer hoeven te voorzien van verschillende speakers en snoeren.”

Ingebouwde blu-ray speler

De nieuwe HLB54S soundbar heeft een volledig geïntegreerde Blu-ray-speler voor het afspelen van o.a. cd’s, dvd’s en blu-ray discs. Verder ondersteunt deze soundbar nagenoeg alle geluidsstandaarden, zoals Dolby True HD, DTS-HD, en zelfs DTS HD Master Audio Essential.
Geen draden en gedoe
Het installeren van de LG Soundbar is zeer eenvoudig. Via de twee HDMI-ingangen is ongeveer elk apparaat direct met de HLB54S te verbinden. Verder is de soundbar uitermate geschikt voor mensen die liever geen draden en toestanden in hun woonkamer hebben.
iPod
De LG soundbar is daarnaast voorzien van een iPod-dock. Thuis genieten van een iPod is dan ook geen moeite voor deze HLB54S. Verder is het mogelijk MP3-spelers, mobiele telefoons, computers, digitale videocamera’s en USB-sticks van andere merken te koppelen aan de LG soundbar.
Verkoopinformatie
Zoals gezegd is de LG HLB54S vanaf half oktober 2009 verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs? 749,- euro incl. btw.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top