Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 juni 2009

LG lanceert ultra dunne LED TV

LED televisie is op dit moment een ware hit. Ook LG Electronics stapt in en lanceerde eind juni in Seoul twee gloednieuwe en ultra dunne Full HD LED TV’s. Het gaat om LCD televisies met 55 inch beeldschermen. De type nummers? LG55LH95 en LG55LH93.

Ultieme tv

LED televisie is een nieuwe techniek waarbij backlight zorgt voor een beter contrast en een betere beeldkwaliteit. De FULL HD LCD schermen van LG hebben maar liefst 3.360 LED’s, een contrast ratio van 5.000.000:1 en een verversingswaarde van 240 Hz. Samen met het strakke design en de ultradunne uitvoering lijkt dit de ultieme tv!

Vrouwen verliefd op LED

Met name vrouwen schijnen te vallen voor de dunne versie van tv schermen. Samsung is natuurlijk al een tijdje bezig met reclame voor hun LED tv en uit onderzoek blijkt dat met name vrouwen helemaal verliefd zijn op de nieuwste Samsung LED TV.

Prijzen

Goed, of de nieuwe LG LCD schermen ook naar Nederland komen is voor nu nog niet bekend. Wel is bekend dat de prijzen van deze tv’s rond de 5.500 – 6.000 US Dollars kosten.

LG

Indien we meer nieuws hebben over de LED TV’s van LG leest u het hier! Voor al onze producten van LG gaat u naar de LG pagina!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top