Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 juni 2009

LG LCD TV's: slimme keuze voor prijsbewuste kopers

Een Full HD televisie voor een betaalbare prijs? Dat wil iedereen. Het elektronica merk LG heeft een aantal interessante series waarbij er een ruime keuze is uit instapmodellen en duurdere LCD tv’s. We zetten ze op een rijtje.

LH2000 - instapmodel

De LG LH2000 is een heel mooi instapmodel, voor in de huiskamer maar zeker ook als tweede tv op bijvoorbeeld de slaapkamer. Het LCD scherm is voorzien van een strakke vormgeving en leverbaar in vier formaten, namelijk een 42, 37, 32 en 26 inch. Dit toestel is goed voor zowel het milieu als de portemonnee dankzij Smart Energy Saving en de mechanische aan/uitknop.

LH3000 – Full HD

Deze Full HD LCD televisie biedt kwaliteit tegen een lage prijs. Dit type is dankzij de Invisible Speakers gevat in een zeer strakke behuizing en bevat eveneens de Smart Energy Saving en een mechanische uitknop. Dit model heeft drie HDMI aansluitingen en geeft hoogwaardige kleurinformatie van bijvoorbeeld Blu-ray uiterst correct weer.

LH5000 - Full HD 200Hz

De hele LG LH5000-serie (behalve het 32 inch model) beschikt over de zeer geavanceerde TruMotion 200 Hz techniek. Deze techniek verhoogt het aantal beelden per seconde naar 200 waardoor snelle beeldveranderingen (denk aan sportwedstrijden en games) haarscherp worden weergegeven. Dit LCD scherm heeft vier HDMI aansluitingen

LH4000 - Full HD 100Hz

Op zoek naar een design televisie die een uitstekende beeldkwaliteit biedt, en zeer veelzijdig is? Dan is de LG LH4000 een slimme koop. Dit model biedt Full HD kwaliteit, drie HDMI aansluitingen plus TruMotion 100-Hz techniek. Met de USB-aansluiting is het mogelijk foto’s (JPG) en muziek (MP3) vanaf een geheugenstick of harde schijf op de tv weer te geven.

LU5000 - Full HD

bescheiden formaat. Leverbaar in 19, 22 en 26 inch neemt dit designtoestel zeker geen overbodige ruimte in, terwijl we het hier toch over een Full HD LCD-tv (behalve het kleinste model, deze is HD Ready) hebben.
Ga naar deze pagina voor het hele LG assortiment.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top