Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 september 2009

LG LH5000 serie, een betere tv voor een beter milieu

Energiebesparing is goed voor het milieu. Zuinig omspringen met energie is dan ook uitermate belangrijk. Televisieproducenten zijn zich daar terdege van bewust en introduceren stuk voor stuk hun nieuwe ECO lijn. Zo ook LG. Hun nieuwe modellen zijn voorzien van o.a. een ultra-energiebesparende module, een stand-by spaarstand en een aan/uit-schakelaar.

Energiebesparende technieken

Een LCD tv hoeft echt niet meer de hoofdprijs te kosten, zeker niet als het aan LG ligt. Zowel de instapmodellen als de duurdere modellen zijn voorzien van de laatste features en energiebesparende technieken.

LH5000 serie

De LH5000 serie van LG is zo’n voorbeeld van geweldige LCD tv’s! Deze Full HD schermen zijn voorzien van de zeer geavanceerde TruMotion 200 Hz techniek. Hierdoor worden bewegende beelden en snelle actie beelden zoals sportwedstrijden en games foutloos en haarscherp weergegeven. Verder beschikken deze modellen (behalve de 32 inch) over een usb-aansluiting, een viertal HDMI-aansluitingen, een DivX decoder en zoals gezegd de Smart Energy Saving technieken.

De LG LH5000 serie is er in een 32 inch tv, een 37 inch tv, een 42 inch tv en een 47 inch tv.

Life’s Good.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top