Jouw ervaring telt voor ons
9,3
Geplaatst op 02 mei 2011

LG maakt korte metten met zware 3D brillen!

LG’s nieuwe line up Cinema 3D-tv’s zijn voorzien van ultra lichte 3D brillen. Dit seizoen maakt LG korte metten met de zware active shutter 3D bril! De nieuwe 3D brillen van LG wegen slechts 16 gram!

Slechts 16 gram

In plaats van de 3D-bril decodeert de LG televisie zelf het 3D beeld. Bij deze nieuwe 3D-technologie is de bijbehorende gepolariseerde bril een enorm lichtgewicht. De nieuwe Cinema 3D-bril weegt slechts 16 gram. Dat is bijna de helft lichter dan een conventionele 3D- bril!

Misselijk of duizelig verledentijd

Niet alleen het lichtgewicht is een verbetering van de nieuwe 3D-technologie. Ook maakt de nieuwe bril een einde aan beeldflikkering. Misselijk of duizelig? Dat is verleden tijd. Ook voorziet de nieuwe Cinema 3D bril ons van haarscherpe beelden, een bredere kijkhoek en is de 3D-bril batterijloos, dus opladen is niet meer nodig.

2D-programma's in 3D-kwaliteit

Tot slot kun je met de Cinema 3D tv ook gewone 2D-uitzendingen in 3D bekijken. LG heeft namelijk een eigen conversie algoritme waarmee programma’s worden opgewaardeerd zodat je in 3D-kwaliteit naar 2D tv-programma’s kunt kijken!

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top