Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 juli 2010

LG scoort met Blu-Ray!

LG doet het goed! De Elektronica fabrikant scoort niet alleen hoog met haar innovatieve producten als Full HD tv’s, 3D televisies of Blu-ray home cinema set. Ook de prijs/kwaliteitverhouding draagt bij aan de populariteit van LG. Vooral de verkoopcijfers van Blue ray spelers reizen de laatste maanden de pan uit!

Uit onderzoek van GFK Retail en Technology blijkt dat de markt voor Blu-Ray spelers de afgelopen maanden flink is gestegen ten opzichte van vorig jaar 2009. LG scoort in deze categorie het meeste marktaandeel en heeft hiermee het leiderschap wat betreft het aantal verkochte van Blu-Ray producten.

Hoge verkoopcijfers!

Het komt niet uit de lucht vallen dat de verkoopcijfers van LG zo hoog zijn. De elektronica fabrikant scoort momenteel hoog met haar producten die naadloos op elkaar aansluiten, zoals Full HD televisies, Blu-Ray spelers en Blu-ray Home Cinema Sets. Ook stelt de consument steeds hogere eisen aan televisies en randapparatuur. Niet vreemd dat de verkoop van Blu-ray spelers zo omhoog zijn gegaan! En daar plukt LG de vruchten van!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top