Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 september 2013

LG, Sony en Samsung lanceren oled tv’s met gebogen display op IFA 2013

Tijdens de IFA 2013 worden ook dit jaar weer de nieuwste technieken getoond. Oled en 4K Ultra HD zijn pas net beschikbaar en de grote merken laten nu al zien wat de mogelijkheden zijn.

LG

LG was een van de eerste fabrikanten die een oled televisie op de markt bracht en tijdens de IFA hebben ze een gigantische 77 inch televisie laten zien met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. Deze televisie is een prototype en hoef je voorlopig nog niet in de winkel te verwachten, maar hij is natuurlijk wel prachtig om te zien! Hij geeft super scherpe beelden en heeft een gebogen display voor een nog betere kijkervaring.

Sony

Ook Sony toonde een 56 inch gebogen 4k oled tv. Volgens Sony biedt dit model de ultieme kijkervaring. Oled zorgt voor een hoog contrast en de 4K-resolutie zorgt voor super scherpe beelden. Naast de gebogen oled televisie die zowel LG, Samsung en Sony hebben, komt Sony nu ook met een gebogen LCD display. Deze LCD televisie met een grootte van 65 inch heeft een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels.

Samsung

Je kunt wel zeggen dat  de gebogen oled tv één van de trends van de IFA van dit jaar is. Ook Samsung toonde een gebogen 4K Ultra HD televisie met een gebogen scherm op de IFA 2013.De Koreaanse fabrikant bracht maar liefst twee 4K modellen met gebogen display naar de beurs in Berlijn.

Bron afbeeldingen
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top