Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 november 2015

LG stuurt jou op reis en laat je genieten van 6 maanden 4K Netflix!

Koop nu een nieuwe LG OLED televisie en geniet niet alleen van 6 maanden 4K Netflix, maar ga ook nog eens op reis! Kies een reis naar Berlijn, Rome, Venetië, Barcelona, Parijs óf Londen! Wees er snel bij! Deze actie is geldig t/m 31 december 2015.

UHD Netflix en een trip!

Ga nu wel heel leuk het nieuwe jaar in. Bij een nieuwe LG OLED promotelevisie ontvang jij nu een 6 maanden Netflix ‘premium’ abonnement t.w.v. € 72,- en bij een aantal van deze televisies ook nog eens een trip naar één van bovenstaande zes Europese steden!

Wat moet je doen?

Koop nu een promotiemodel in de periode van 1 november t/m 31 december 2015. Registreer je via de actiewebsite van LG en je ontvangt een bevestigingsmail met verzoek bewijs op te sturen (kassabon en serienummer uit de doos geknipt). Bij goedkeuring wordt de vouchercode voor het Netflix account via e-mail opgestuurd naar de consument.

Indien je als klant de EF960V of EF950V hebt gekocht, ontvang je naast de Netflix activicatiecode een boekingsformulier. Geef hierop aan waar je naartoe wil (3 bestemmingen en 3 data) en stuur deze per post terug met kopie van geldig ID. Binnen 6 weken ontvang je een voorstel welke je binnen 48 uur moet bevestigen/wijzigen. Na bevestiging ontvang je gelijk de twee vliegtickets.

Lees alle algemene voorwaarden HIER nog eens terug.

Promotiemodellen

6 maanden premium Netflix voucher t.w.v. € 72,-
55EG920V
55EG910V

6 maanden premium Netflix voucher t.w.v. € 72,- én vliegticket t.w.v. € 572,-*
65EG960V
55EG960V
65EF950V
55EF950V

*De genoemde consumentenwaarde van de vliegtickets is een gemiddelde waarde. De waarde is afhankelijk van de gekozen bestemming en periode van vertrek. De voucher is inwisselbaar voor twee vliegtickets incl. luchthavenbelastingen naar één van de zes aangegeven steden binnen Europa. Vertrek vanaf Schiphol, uitsluitend met KLM, British Airways en alliantie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top