Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 december 2011

LG verkozen tot beste 3D tv

Na afhankelijk onderzoek is de LG Cinema 3D TV met een ruime meerderheid verkozen tot beste 3D TV. LG verslaat hiermee concurrenten Samsung en Sony. Vier van de vijf ondervraagden kozen LG boven de twee andere merken.

Onderzoek naar de beste 3D TV

Het onderzoek bestond uit 150 mensen in 3 leeftijdscategorieën. 18-25, 26-35 en 36-45 jaar. In deze onafhankelijke test zijn Samsung, Sony en LG met elkaar vergeleken.

Het onderzoek ging over actieve en passieve 3D tv. Zo vinden mensen het nadelig dat een actieve bril zwaarder en duurder is dan een passieve bril. Ook moet een actieve 3D bril worden opgeladen, dit in tegenstelling tot de passieve bril .

56% van de ondervraagden geeft al aan liever geen 3D bril te gebruiken met batterij. Ook vinden de ondervraagden het belangrijk dat een 2D bril licht is.

Toen ze vraag gesteld werd welke bril de mensen het fijnste vonden zitten koos er 79% voor LG, 15% voor Samsung en 9% voor Sony.

LG 3D TV wint het van Samsung en Sony

Smaken verschillen natuurlijk, maar wil je meer lezen over dit onderzoek? Klik dan hier om het 4vande5 onderzoek over Sony, Samsung en LG te lezen. Bekijk hier alle 3D TV's van LG, Samsung en Sony.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top