Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 november 2009

Lifestyle Experience TV bezoekt bedrijf Tom Coronel

Het lifestyle TV programma voor de regionale zenders ‘Lifestyle Experience’ was onlangs op bezoek bij Tom Coronel! Dit snelle, trendy TV programma wilde alles weten over het succes van de webwinkels van Coronel waaronder Plasma-Discounter.nl, Koffie-Discounter.nl en Sneeuwkettingen.com! Hier het filmpje!

Specialisten webshops

Lifestyle Experience behandelt per aflevering diverse onderwerpen die betrekking hebben op (de naam zegt het al) lifestyle. Geen wonder dat het TV programma uitkomst bij de webwinkels van Coronel. Dit zijn stuk voor stuk specialisten shops met lifestyle producten.

televisiewinkel.nl

Zo kun je bij televisiewinkel.nl werkelijk alles krijgen op het gebied van televisies. Zij hebben alle bekende merken – o.a. Philips, Sony, LG, Akai, Samsung, Pioneer, Panasonic en Salora – en leveren alle randapparatuur en benodigdheden als kabels & Vogel’s muurbeugels.

Koffie-Discounter.nl

Koffie-Discounter.nl is de specialistenshop op het gebied van koffiemachines, espresso apparaten en natuurlijk koffie. Deze webwinkel verkoopt koffieapparaten van o.a. Gaggia, Delonghi, Saeco, Bosch en Siemens.

Barbecueshop.nl & Sneeuwkettingen.com

Barbecueshop.nl en Sneeuwkettingen.com zijn de andere twee specialistenshops die meer seizoensgebonden zijn. In de zomer draait Barbecueshop.nl op volle toeren. Vanaf november gaat Sneeuwkettingen.com sky-high!

Leveren uit voorraad

De kracht van Coronel-formule? Alle webwinkels leveren direct uit voorraad. Vandaag bestellen is morgen in huis. Reserveren? Ook dat kan. Ze zetten de producten apart en de consument kan in zijn of haar eigen tijd het product ophalen en ook direct mee naar huis nemen!
Lifestyle Experience
Tijdens deze special van Lifestyle Experience neemt Tom Sanne (de presentatrice van Lifestyle Experience) mee in zijn bedrijf en laat haar alles zien van showroom tot magazijn! Nieuwsgierig? Bekijk het You-Tube filmpje of kijk op www.lifestylexperience.nl!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top