Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 november 2008

Limited Edition van de Pioneer KURO plasma tv’s

Het uitgeven van Limited Edition modellen is hot. Door het bewust creëren van een schaarste gevoel neemt de vraag soms ongekende vormen aan. Pioneer zet daar op in en komt met twee 50 inch plasma tv’s: de Beige Grisé Pioneer KURO KRP-500ABG (1.000 plasma tv’s) en de witte Pioneer KURO KRP 500AW (1.500 plasma tv’s).

Pioneer’s 50 inch plasma tv’s

Beide modellen zijn het topje van de ijsberg voor wat betreft design, functionaliteit, kijk- en luisterplezier en natuurlijk sfeer in het interieur. Deze 50 inch plasma schermen van Pioneer zijn Full HD plasma tv’s van slechts 64 mm dikte.

Limited Edition Pioneer KURO modellen

Met deze minimalistische, strakke en uiterst luxueuze Pioneer KURO plasma tv maak je een statement! Deze Limited Edition KURO modellen getuigen van klasse, stijl en smaak!

Media receiver

Maar niet alleen de uitstraling is superieur, ook de beeldkwaliteit laat niets te wensen over. Verder worden deze KURO modellen geleverd met een glanzend zwart en superzachte media-receiver, die je met een simpel snoertje onopvallend aan je plasma scherm koppelt. Dit voorkomt een wirwar aan draden en maakt deze KURO modellen geschikt voor installatie aan de muur.

De 1.000 Pioneer KURO KRP-500ABG tv’s (beige) en de 1.500 Pioneer KURO KRP 500AW tv’s (wit) komen in november op de markt. Bij beide modellen kun je optioneel een draaibare tafelstandaard, een muurbeugel en fraai uitziende zijluidspeakers bestellen.Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top