Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 oktober 2016

Live LG OLED webinar via Facebook Live

Op vrijdag 28 oktober om 20:00u gaat het gebeuren. Het eerste Live event van Plasma-discounter met Tom Coronel! Samen met een LG OLED expert beantwoorden ze live al jouw vragen over OLED.

Hoe werkt zo’n webinar?

Een webinar is een online seminar waarbij je thuis een lezing, college of workshop kunt volgen. Wij maken van deze gelegenheid gebruik om allerlei vragen over LG OLED te beantwoorden. Je stelt ze live tijdens de ‘uitzending’ en zo kunnen jouw prangende vragen direct beantwoord worden!

De livestream valt tijdens het LG OLED Event. Tijdens het gehele weekend, 28, 29 en 30 oktober ontvang je tot € 1000,- direct voordeel bij aanschaf van een OLED televisie én ontvang je alleen tijdens het event ook een TW Steel horloge cadeau!

 

  STEL JE VRAAG

Meer informatie

Ons allereerste webinar gebeurt live via Facebook. De mogelijkheid om live te gaan via Facebook bestaat al enige tijd en op deze manier bereiken wij heel Nederland en hoeven jullie niet naar de televisiewinkel winkel te komen! Het gehele weekend (28, 29 en 30 oktober) vindt het LG OLED event plaats, meer redenen om naar Naarden te komen heb je niet nodig!

Het enige wat jij hoeft te doen is naar onze Facebook pagina te gaan en je valt direct in de webinar. We beginnen om 20:00 uur, maar het voordeel van de online wereld is dat je natuurlijk ook later kunt aanschuiven. De livestream duurt ongeveer 20 – 30 minuten dus wees niet te laat!

Wanneer: vrijdag 28 oktober
Hoe laat: vanaf 20:00 uur

Bekijk hier de LG OLED webinar terug

Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top