Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 22 oktober 2010

Logitech Harmony afstandsbedieningen actie: Niet tevreden? Geld terug!

Logitech Harmony heeft weer een geweldige actie! Bij aankoop van een Harmony afstandsbediening geldt nu namelijk tijdelijk de ‘Niet tevreden? Geld terug!’ actie. Beslis binnen 30 dagen of je tevreden bent met je nieuwe afstandsbediening. Niet tevreden? Dan krijg je het gehele aankoopbedrag terug!

Logitech Harmony afstandsbedieningen

Toegang tot je entertainment apparaten hoeft niet langer ingewikkeld te zijn. Een Logitech Harmony-afstandsbediening maakt het je gemakkelijk. Je kunt ervan verzekerd zijn dat je afstandsbediening werkt met de apparaten die je nu hebt en ook met de apparaten die je in de toekomst koopt. De online database van thuis entertainmentapparaten van Logitech groeit namelijk met de dag. Elke Harmony-afstandsbediening is zo ontworpen dat deze gemakkelijk en prettig in gebruik is. Waar je ook naar kijkt, luistert of wat je ook afspeelt, met slechts één druk op een knop kun je genieten van uren kijkplezier. Voor ons aanbod aan Logitech Harmony afstandsbedieningen klik hier.

Hoe werkt het?

Registreer het product binnen 10 dagen na aankoop op Logitech.com. Alleen wanneer je het product binnen 10 dagen hebt geregistreerd kun je binnen 30 dagen beslissen om het product te retourneren. Print gratis het verzendformulier uit op de website van Logitech. Stuur deze samen met het te retourneren product binnen 30 dagen op en krijg het volledige aankoopbedrag terug gestort. Kijk voor alle voorwaarden op www.logitech.com.

Voorwaarden

Deze Logitech actie geldt van 15 oktober 2010 tot 28 februari 2011. De ‘Niet tevreden? Geld terug!’ actie geldt alleen voor de volgende Harmony afstandsbedieningen:

Logitech Harmony One
Logitech Harmony 650
Logitech Harmony 700
Logitech Harmony 600
Logitech Harmony 300i
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top