Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 januari 2010

Logitech introduceert de Harmony multifunctionele afstandsbediening

Eén afstandsbediening in huis, klinkt dat niet goed? Het zou de oplossing zijn voor menig huishouden, want uit onderzoek blijkt dat in ongeveer 89% van de Nederlandse huishoudens regelmatig wordt geruzied over de afstandsbedieningen.

Harmony

Logitech heeft de oplossing! De Harmony. Een multifunctionele afstandbediening met als doel de interactie tussen mens, afstandsbediening en entertainmentsysteem te optimaliseren. Met de Harmony profiteert u van een kleurentouchscreen, intuïtieve knoppenindeling en een ergonomisch ontwerp.

Ideale afstandsbediening voor thuisentertainment

De Harmony is een multifunctionele afstandbediening die ervoor zorgt dat uw thuisentertainment systeem toegankelijk is voor het hele gezin. Een simpele druk op een activiteitenknop en Harmony regelt de rest. Wanneer de gebruiker bijvoorbeeld op ‘dvd kijken’ drukt, zal de Harmony de dvd-speler, televisie en stereo aanzetten., de ingangen instellen en zelf de film starten. Verder is de Harmony compatibel met alle thuisentertainment apparatuur uit het verleden, heden en de toekomst. Online software begeleidt u bij de gehele set-up.

Verschillende uitvoeringen

De Logitech Harmony is er in meerdere uitvoeringen:
Logitech Harmony 525
Logitech Harmony 555
Logitech Harmony 785
Logitech Harmony One
Logitech Harmony 895
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top