Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 juni 2009

Medio juli opent onze nieuwe showroom

Ze doen het altijd net even anders en zo ook deze keer met de uitgave van een krant. Marc Koster en Tom Coronel kozen ervoor samen een onderneming te starten onder de naam Create2Fit en sindsdien zijn er talloze mooie dingen ontstaan. Het laatste project is deze krant, het volgende project staat al opgelijnd namelijk de opening van hun nieuwe showroom! Wat is het geheim achter hun succes?

De wil om te winnen

Uiteindelijk draait het allemaal om de wil om te winnen. Tom: ‘Ik ben van nature iemand die wil winnen. Die drijfkracht zit er bij mij altijd achter. Daarnaast zijn passie en plezier belangrijk. In de afgelopen jaren hebben we een mooi bedrijf neergezet met een groep mensen die er echt voor gaan. Zij delen ons enthousiasme en onze wil om te winnen. Ik zou zeggen: wij zijn de drijfveren, ons team is ons succes!’

Pluspunten

Het begon allemaal zeven jaar geleden vanaf de gebruikelijke zolderkamer. In de jaren groeide het bedrijf uit tot een grote onderneming met een team van ruim 25 man! Hun kracht? ’ Wij hebben ons altijd hard gemaakt voor snelle leveringen, goede service, een goede locatie met veel parkeerruimte en scherpe prijzen. En dat loont! Bij een webshop is het belangrijk dat de consument zich online kan oriënteren en, als het nodig is, naar een fysieke winkel kan waar o.a. product garantie goed geregeld is. Vandaar dat wij drie jaar geleden besloten dit pand aan de Bronsstraat 8A te betrekken en toen was het hek van de dam!’, lacht Tom.

Uitbreiding

Het pand in Naarden bood in 2006 volop mogelijkheden voor een groot magazijn en een afhaalbalie. Na een jaar bleek al dat het nodig was een deel van het pand erbij te huren, de opslagruimte werd te klein. En nu drie jaar later blijkt de onderneming wederom meer ruimte nodig te hebben. Hoogste tijd om het hele pand te huren waarbij volop ruimte is voor een professionele en prachtige showroom.

‘Gelukkig blijft de locatie hetzelfde’, knipoogt Tom. ‘En ja, onze showroom, die wordt écht fantastisch. Medio juli gaan we open en ik kan je vertellen …dat wordt top!’
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top