Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 maart 2014

Meer bandbreedte voor Netflix-klanten UPC

Voor de UPC-klanten die gebruikmaken van Netflix is er goed nieuws! UPC heeft meer bandbreedte ter beschikking gesteld voor gebruikers van Netflix.

Minimale verhoging

UPC biedt haar klanten nu 3,26 Mbps aan ten opzicht van de 2,9 Mbps voorheen. Alhoewel een verhoging van bandbreedte altijd positief is, blijft UPC wel nog steeds achter ten opzicht van Ziggo en Caiway. Netflix heeft meerdere keren aangegeven dat ze gaan beginnen met het streamen van 4K content. Voor een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels is een minimale bandbreedte van 15 Mbps aan te raden.

Wat is Netflix?

Netflix is een populaire video on demand-dienst waarmee voor slechts 7,99 euro onbeperkt films, series en documentaires bekeken kunnen worden. Bekijk Netflix via je televisie, computer, tablet en smartphone. Op Netflix geniet je van de nieuwste series als Breaking Bad, Suits, Orange is the New Black en nog veel meer!

Op zoek naar een nieuwe televisie? Samsung heeft nog t/m 23 maart 2014 een actie waarbij je op geselecteerde modellen maar liefst een jaar gratis Netflix krijgt! Lees hier meer over deze tijdelijke actie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top