Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 november 2011

Met Blu-Ray ervaar je de ultieme beleving!

Voor de ultieme filmbeleving ben je bij Blu-ray aan het goede adres. Met Blu-ray beleef je films alsof je er zelf in zit en creëer je het echte bioscoopgevoel bij jou thuis! Ervaar de intensiteit van de beelden en laat je meevoeren door het geluid.

Voordelen Blu-ray

Blu-ray heeft vele voordelen waardoor je bijna verplicht wordt een Blu-ray speler aan te schaffen. Heb je nou nog geen Blu-ray? Koop deze dan snel en wel om de volgende vijf redenen:

1 Scherper beeld
Met Blu-ray heb je vijf keer scherper beeld, dankzij de HD-resolutie van de discs. Je beleeft films alsof je er zelf in zit.

2 Kristalhelder geluid
Een Blu-ray speler in combinatie met surround sound heeft de allerbeste geluidskwaliteit.

3 Zowel dvd als Blu-ray
Met een Blu-ray speler speel je zowel Blu-ray films als dvd’s af. Sommige Blu-ray spelers halen de beeldkwaliteit van je oude dvd’s omhoog, waardoor ze een nog beter beeld weergeven.

4 Gebruiksgemak
Naast een Blu-ray speler heb je alleen een HDMI kabel nodig en uiteraard een HD-tv. Met de eenvoudige menubediening heb je tijdens het afspelen van de film direct toegang tot alle instellingen en opties.

5 Online interactiviteit
Blu-ray spelers beschikken steeds vaker over een internetverbinding. Met de optie BD-live geven diverse Blu-ray films toegang tot leuke extra’s als trailers, games en wallpapers.

televisiewinkel.nl en Blu-ray

televisiewinkel.nl heeft een ruim assortiment aan Blu-ray spelers waaronder de Sony BDP-S780 en de LG BD660. Beide Blu-ray spelers kwamen als 'Beste uit de test'. En de LG BD660 is ook nog eens uitgeroepen tot 'Beste Koop'.

Nieuwsgierig naar ons aanbod Blu-ray spelers? Bekijk deze dan online of kom langs bij ons in Naarden en laat je vrijblijvend informeren door onze deskundige medewerkers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top