Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 februari 2009

Mvix werkt samen met Mininova

Mvix, producent van o.a. multimedia boxen en streamers, is een samenwerking aangegaan met Mininova. Voortaan kunnen gebruikers van de Mvix Box Internet Harddisk & Homeservers de content van Mininova rechtstreeks downloaden! Het grote voordeel? Gebruikers kunnen films, tv series en muziek in HDTV kwaliteit op hun televisie bekijken vanaf deze MvixBOX (dus zonder tussenkomst van PC).

Multimedia apparatuur

Multimedia streamers en harddisken worden meer en meer verkocht. Deze apparaten zijn een groot voordeel om bestanden, films en muziek rechtstreeks op een plasma of LCD tv af te spelen, zonder tussenkomst van computer. Daarnaast zijn de meeste apparaten harddisk recorders waar men ook alle bestanden – goed geordend – op kan slaan.

Mininova

Mininova is een platform die mediabestanden naar een groot publiek distribueert. Mininova heeft maandelijks zo’n 45 miljoen bezoekers.

Mvix licht toe

‘Met de geïntegreerde BitTorrent client in de MvixBOX wordt gratis toegang verschaft tot alle featured content van Mininova’, aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. ‘Het downloaden van featured content (documentaires, films, TV series en muziek verspreidt door rechthebbenden) verloopt aanzienlijk sneller dan normaal en de gebruiker hoeft geen extra handelingen meer uit te voeren. Dit komt het gebruikersgemak enorm ten goede’ sluit Appel af.

Mvix Mediastreamer

Gebruikers van de MvixBOX hebben als voordeel dat de content speciaal wordt aangepast zodat deze direct afspeelbaar is op de televisie via een Mvix Mediastreamer. Handig, snel en gemakkelijk!

Mvix Internet Harddisk

Een Mvix Box is handig en wordt al snel een centraal punt in huis voor opslag van foto’s, films en muziek. De harddisk is een zogenaamde internet harddisk. Zijn de bestanden eenmaal weggeschreven op deze schijf, dan kan je altijd – vanaf welke locatie dan ook – toegang krijgen tot deze harddisk.

De MvixBOX koop je los of samen met een Mvix Mediastreamer en de Mvix Moviepack.
Mvix producten
Voor ons assortiment Mvix producten ga je naar de categorie Mvix Mediastreamers!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top