Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 april 2009

MvixBOX: digitale foto’s direct op TV

Wil jij ook je digitale fotoalbum direct op de TV bekijken of wereldwijd online delen met familie en vrienden? Dat kan nu met de nieuwe en GRATIS firmware update van de MvixBOX Internet Harddisk & Homeserver.

Mvix Box

Mvix is de leverancier van de MvixBOX. Dit apparaat is een soort digitale kluis voor alle bestanden binnen- en buitenshuis. Met een web interface zijn alle bestanden snel en gemakkelijk wereldwijd te benaderen. Met een Mvix Mediastreamer kan je de digitale bestanden ook op de televisie bekijken.

Digitale foto's bekijken

‘Het is tegenwoordig een fluitje van een cent om met de digitale fotocamera duizenden foto’s te maken. De digitale foto’s worden vervolgens bewaard op de PC waarna in veel gevallen er niets meer mee wordt gedaan.’ aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv.

Fotoalbum op televisie

‘Naast het feit de MvixBOX een eenvoudige oplossing biedt om van al deze foto’s een backup te maken, wordt met de nieuwe software automatisch een online fotoalbum samengesteld. Consumenten hoeven niet meer perse achter de PC te kruipen om van de foto’s te genieten. In combinatie met een Mvix Mediastreamer wordt het digitale fotoalbum namelijk direct op de TV weergegeven.’ sluit Appel af.

Opslagcapaciteit

De opslagcapaciteit van de MvixBOX ligt tussen de 500 GB en de 3.000 GB. De MvixBOX met 500 GB geheugen is verkrijgbaar vanaf een adviesverkoopprijs van 349,- euro. Eigenaren van een MvixBOX kunnen gratis nieuwe software downloaden via de website van Mvix!

Mvix

U wilt een MvixBOX bestellen? Bekijk hier ons assortiment Mvix producten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top