Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 november 2008

Nieuw: Aurea II LCD tv van Philips

De Aurea LCD TV van Philips is ruim een jaar geleden geïntroduceerd, hoogste tijd voor een opvolger: de Philips Aurea II LCD tv. Deze nieuwe LCD televisie van Philips werkt met betere versie van de Ambilight techologie.

Wat is anders aan de Philips Aurea II LCD tv

De Philips Aurea II LCD tv is - ten opzicht van z’n voorganger de Philips Aurea LCD tv – compacter, heeft een lagere responsetijd en natuurlijk de verbeterde leds voor de ambilight achtergrondverlichting die van 128 tot 150 gestegen is. Deze leds zorgen ervoor dat de rand van de LCD tv meekleurt met de beelden van de LCD TV wat een betere overgang - tussen de kleuren op het scherm en de kleuren op de muur - waarborgt.

Details Philips Aurea II LCD televisie

De Philips Aurea II LCD tv heeft een transparante glazen rand rond het LCD scherm en is er in een 37 inch en een 42 inch beeldscherm. De resolutie is 1920x1080 (Full HD tv) en een contrastratio van 30.000:1. Verder is de responsetijd verbetert en heeft de LCD tv een subliem geluid dankzij de zes weggewerkte speakers.

Verkoop informatie

De Philips Aurea II 42 inch LCD tv (type nr. Philips 42PFL9903H) en de Philips Aurea II 37 inch tv (37PFL9903H) liggen vanaf november in de winkel. De advies verkoopprijzen zijn circa 3.199 euro voor de 37 inch tv en 3.699 euro voor de 42 inch TV.Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top