Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 juli 2009

Nieuw: LG LH5000 LCD TV met TruMotion en 200Hz

LG timmert lekker aan de weg zullen we maar zeggen. De afgelopen periode introduceerde ze diverse nieuwe modellen en technieken en wonnen ze ook nog de iF Communication Design Award! Hier meer over de allernieuwste telg van LG de LH5000. Een full HD LCD TV met TruMotion en 200 Hz technologie. Deze televisie garandeert superscherp beeld, zelfs bij snelle en bewegende beelden.

“De LG LH5000 zorgt met de nieuwste Full HD- en 200Hz-technologieën voor een kijkervaring van topkwaliteit. De tv biedt geavanceerde opties en heeft een minimalistisch design dat in geen enkele huiskamer misstaat. En dat voor een vriendelijke prijs”, zegt Rudirick de Jong, productspecialist bij LG Electronics. “LG staat bekend om het vermogen om slimme technologie perfect te combineren met stijlvol design. Zo levert LG producten die perfect passen bij de wensen van de klant. De LH5000 scoort bijzonder goed op dit vlak.”

AV-modi en 24p Real Cinema

Qua design is deze LCD tv een plaatje in huis. Het scherm is mooi strak en stijlvol en superdun! Verder is het voorzien van allerlei technische handigheden zoals o.a. de AV-modi en 24p Real Cinema, deze zorgen ervoor dat elk type programma een optimale beeldkwaliteit heeft. Ook is er een Picture Wizard die de gebruiker helpt de tv zo optimaal mogelijk in te stellen voor de ruimte waar deze komt te staan/ hangen. Zaken als lichtinval, geluid en andere toepassingen kan men met een druk op de knop regelen.

Ingangen

Verder heeft deze LH5000 verschillende in- en uitgangen zoals vier HDMI 1.3 poorten, een HD DivX en een USB 2.0 ingang.

Geluid

Het geluid is eveneens verbeterd dankzij de Clear Voice II technologie plus de Invisible Speakers. De Clear Voice technologie heeft 12 niveaus waarbij de gebruiker zelf kan bepalen hoeveel nadruk hij of zij wil leggen op het stemgeluid. Een mooi systeem.

Energy Saving techniek

Het voordeel van deze nieuwe LCD tv is dat deze is voorzien van de LG Smart Energy Saving plus technologie welke het energieverbruik tot wel 73% verminderd. Deze techniek werkt met ingebouwde sensors die de hoeveelheid licht in een ruimte analyseren en de televisie daarop afstemmen d.m.v. de backlights! Ook voor de ogen blijkt deze techniek positief te werken!
LG LH5000 modellen
Wij hebben de volgende LG LH5000 modellen in ons assortiment:
- LG 47LH5000
- LG 32LH5000
- LG 37LH5000
- LG 42LH5000
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top