Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 juli 2009

Nieuw: LG LH90 serie, de nieuwe 'groene' LED-tv’s van LG

LG komt net als andere elektronica fabrikanten met een nieuwe LED TV lijn genaamd de LG LH90. Deze nieuwe serie HD televisies maakt gebruik van de nieuwe LED-technologie. De serie is er in drie formaten (42 inch, 47 inch en 55 inch). Het voordeel? Betere beeldkwaliteit, energiebesparing en natuurlijk de slanke lijn van deze tv’s!

LED TV

LED TV is hot. De slanke lijn, de beloofde energiebesparing en de betere beeldkwaliteit spreekt menig consument aan. Ondanks de crisis gaan deze televisies dan ook nog steeds soepel over de toonbank. De meeste fabrikanten zijn bezig met deze technologie of hebben inmiddels al een LED TV lijn geïntroduceerd. Afgelopen week was het de beurt aan LG.

Specificaties

De nieuwe LG LH90 serie is er in drie formaten, namelijk een 42 inch, 47 inch en 55 inch. De schermen hebben – volgens LG – een contrast van 2.000.000:1, vier HDMI 1.3 uitgangen, een USB poort en zijn voorzien van TruMotion 240 Hz.

Energy Saving technologie

Ook deze televisies zijn uitgerust met de LG Energy Saving technologie waarbij de ingebouwde sensoren het licht in de kamer of ruimte meten en het beeld van de televisie daarop afstemmen wat het energieverbruik tot wel 73% reduceert.

Nog niet in Nederland te koop

Wanneer deze LH90 serie naar Nederland komt, is nog onbekend. Voor nu zijn de televisies alleen verkrijgbaar in Korea.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top