Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 april 2010

Nieuw: Philips LED televisies met Ambilight

De ultieme bioscoopervaring in je eigen huiskamer beleven? Dat kan met de nieuwe 7000, 8000 en 9000 LED serie van Philips. Deze serie nieuwe televisies hebben een scherper vloeiender beeld, Net TV, Ambilight en zijn natuurlijk 3D compatibel!

De nieuwe Led serie van Philips belooft ons nog scherpere en vloeiendere beelden. Of je nu naar een spannende voetbalwedstrijd kijkt of naar die langverwachte actiefilm.

Ambilight

De nieuwe series zijn uitgerust met de welbekende Ambilight functie. Met Abilight wordt het beeld buiten het scherm met licht verlengt en zelfs aangepast aan de kleur van je muur!

NET TV

Met de toestellen uit de 8000 serie heb je toegang tot NET tv. Dat betekent? Een directe verbinding met internet. Optimaal genieten van een grote hoeveelheid informatie en entertainment. Wist je al dat alle bestaande en nieuwe Net televisie modellen van Philips zijn uitgerust met RTL Gemist? Vanaf nu kan je GTST of Carlo en Irene kijken wanneer je wilt!

3D

Om het plaatje compleet te maken zijn de 8000- en de 9000 series 3D compatibel. Je kunt dus 3D films bekijken met het 3D-upgrade pack. Milieuvriendelijk? Ook daar heeft Philips aan gedacht. Door de LED-Backlight-technologie bepaar je maarliefst 40% aan energieverbruik ten opzichte van LCD tv's!

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de nieuwe serie LED modellen van Philips? Bekijk onze Philips LED televisies op televisiewinkel.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top