Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 februari 2010

Nieuw: Skype via tv

Binnenkort kunnen we ook Skypen via tv. Panasonic en LG introduceren televisies met geïntegreerde Skype-software. Straks kunnen we dus via een levensgroot LCD beeldscherm Skypen met al onze vrienden en vriendinnen.

Dat betekent dat je vanuit je luie stoel kunt Skypen naar pc’s en andere tv's met Skype. Welke tv’s zijn dat dan? Televisies met internet, zoals de nieuwe VIERA plasma- en LCD tv’s van Panasonic en 26 nieuwe LCD en plasma HD-tv’s met NetCast Entertainment Acces.

Hoe werkt het?

Als u wordt gebeld via Skype, stopt het tv-programma dat u aan het kijken bent - dat is noodzakelijk omdat de processors in de tv’s nog niet krachtig genoeg zijn om te multitasken- en voila, u kunt via een haarscherp beeldscherm skypen met al je vrienden!

Webcam

Zorg wel voor een ‘tv-ready webcam’. Deze webcams kosten tussen de 100 en 200 dollar, zijn voorzien van een microfoon en speciaal ontwikkeld om te Skypen via tv. U hoeft dus niet te schreeuwen of in uw tv te kruipen als uw aan het Skypen bent. Gewoon lekker op de bank blijven zitten en uren lang comfortabel Skypen.

Verwacht

Wanneer we exact de televisies van Panasonic en LG met Skype software kunnen verwachten is nog onbekend. Er wordt gespeculeerd dat deze tv’s met Skype in het voorjaar 2010 op de markt verschijnen
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top