Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 januari 2010

Nieuw: Sony LED tv, geniet van echt kleuren!

Ook opzoek naar een tv waar kleuren tot in detail echt zijn? Sony biedt dit met de Bravia KDL-46X4500. De Sony LD tv is een topper onder de LED tv’s dankzij RGB Dynamic LED. Deze X4500 BRAVIA is een 46 inch Full HD tv en lijkt dankzij de fantastische kleuren wel een foto aan de wand. Het toestel produceert diepe zwarttinten en een uitgebreid, zuiver kleurenpalet voor een realistische kijkervaring. En het apparaat bespaart nog energie ook.

Wat is RGB LED?

RGB staat voor Red, Green & Blue. Het zijn de kleuren waaruit LED in het achterpaneel is opgebouwd. Deze techniek maakt het mogelijk om kleuren te produceren die dieper, puurder en realistischer zijn dan de conventioneel witte backlight. Het resultaat is een paneel dat kristalheldere kleuren met een zeer hoog contrast zonder enige storing kan voortbrengen en ook nog eens drie keer zo zuinig is.

Meer dan alleen LED

De KDL-46X4500 maakt naast RGB LED technologie ook gebruik van Bravia Engine 2 Pro voor beeldverbetering, een vloeiend beeld met motionflow pro+ 100Hz, DLNA voor het delen van muziek en foto’s in uw netwerk, 4 x HDMI en een USB aansluiting om nog gemakkelijker vakantie foto’s terug te kijken.

Stem de kleur van uw tv af op uw woning

De Bravia KDL-46X4500 is dankzij het zwevende scherm een fantastische aanvulling op uw interieur. De superslanke finger-luidsprekers zorgen voor een scherp en helder geluid. De verwisselbare zilver rooster van de luidsprekers kunnen bovendien aan uw smaak worden aangepast met robijnrood of obsidiaan-zwart rooster.

LED tv kopen?

Kiest u voor een LED tv en wilt u een LED tv van top kwaliteit, ga dan voor een Sony Bravia KDL-46X4500. Check deze LED tv op onze site of kom langs in onze showroom.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top