Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 november 2012

Nieuwe functies voor Philips Smart televisies

Er zijn afgelopen week twee nieuwe functies beschikbaar gekomen voor Philips Smart televisies. Voor de 6000 – 9000 series is er de Wifi Smart Screen bijgekomen en voor de 8000 – 9000 series is nu de functie Pointer beschikbaar.

Wifi Smart Screen

Overal in huis digitale tv kijken? Dat kan dankzij Wi-Fi Smart Screen. Met deze functie ben je niet langer aan de bank gekluisterd, maar kijk je televisie waar jij wilt. Download de MyRemote app van Philips, zet het programma door naar je tablet en bekijk een programma wat en waar jij wilt. Ook is het mogelijk om vanaf je tablet of smartphone foto’s, video’s of muziek naar het grote scherm te pushen.

Pointing Remote

Met deze Pointer afstandsbediening heb je eenvoudig toegang tot al jouw media! Dankzij het geïntegreerde toetsenbord op de achterkant van deze remote bedien je jouw Smart TV heel gemakkelijk. Om afbeeldingen op het scherm te selecteren hoef je zelfs alleen maar de afstandsbediening op de tv te richten. Deze functie is standaard uitgeschakeld en dien je zelf te activeren door naar opties te gaan in het Smart TV scherm.

televisiewinkel.nl

Ook gebruik maken van deze nieuwe functies? Philips Smart tv’s zijn verkrijgbaar bij televisiewinkel.nl. Zo ook de 6000-, 7000-, 8000- en 9000-series.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top