Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 oktober 2009

Nieuwe generatie TV meubels

De oude beeldbuizen zijn verleden tijd en dat betekent automatisch dat we afscheid nemen van een hele generatie grote, logge TV meubels. De nieuwe meubelen zijn speciaal gemaakt voor LCD en plasma televisies en hebben als groot voordeel dat ze minder ruimte innemen. Voor diegene die liever geen gaten in de muur hebben, zijn deze meubels een uitkomst!

Goede kwaliteit en betaalbaar

Neem de nieuwe meubel lijnen – Brisa en Mistral - van Vivanco. Deze fabrikant combineert functionaliteit met kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De Brisa lijn is gemaakt van glas, geschikt voor alle maten televisies en is gemakkelijk in de hoek te plaatsen. De Mistral lijn is wat groter en robuuster en gemaakt van hout met een pianolak of Wenge wood (notenhout) finish. De Mistral is met name geschikt voor de groter televisie schermen.

Veel voordelen

De TV meubels van Vivanco hebben een groot aantal voordelen. Ze zijn degelijk, betaalbaar, van superkwaliteit en voorzien van veiligheidsglas en een kabeldoorvoer zodat kabels netjes weggewerkt kunnen worden.

Alle meubels hebben drie niveaus om apparatuur op te plaatsen. De prijzen variëren van 149,- tot 229,- euro voor een Brisa meubel en van 329,- tot 349,- euro voor een Mistral meubel.

Meer weten? Ga naar onze site klik op tv meubels. De rest wijst zich vanzelf!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top