Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 juli 2010

Nieuwe headsets Logitech bieden kristalhelder geluid

Onlangs lanceerde het merk Logitech twee nieuwe koptelefoons. Deze headsets bieden de luisteraar voortaan een kristalhelder geluid. De USB Headset H530 en de Laptop Headset H555 ondersteunen Super Wideband Audio en klinken zo helder dat het lijkt alsof je er zelf bij bent.

Lichte en opvouwbare headsets

De lichte Laptop Headset H555 kan dichtgevouwen worden, zodat het perfect in de bijgevoegde tas past. De USB Headset H530 biedt laser getunede drivers voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Beide headsets ondersteunen Logitech Vid™ HD, Skype™ 4.0 voor Windows® (of recenter) en Skype 2.8 voor Mac® (of recenter).

De keuze voor een koptelefoon

'Keer op keer zien we dat de geluidskwaliteit voor gebruikers voorop staat bij de keuze voor een hoofdtelefoon. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan bij de ontwikkeling van nieuwe hoofdtelefoons,' vertelt Rogier Volmer, country manager Benelux. 'Die aandacht zie je terug in de nieuwe headsets H555 en H530. Zo ondersteunen beide headsets Super Wideband Audio, waardoor internet- en videogesprekken kristalhelder klinken.' Het door Skype® ontwikkelde Super Wideband Audio laat stemmen natuurlijker klinken door het geluid over te dragen met een breed frequentiebereik. Bovendien vereist het systeem minder bandbreedte en kan het zich real time aanpassen als het netwerk overbelast raakt.

Logitech USB Headset H530

De Logitech USB Headset H530 pikt elk detail op. De laser getunede drivers en een puur digitale USB-verbinding bieden een helder geluid voor spraak- en videogesprekken, maar ook voor muziek, films en games. De geluidsregelaars op de oren optimaliseren het geluid, of de gebruiker nu zelf praat, naar muziek luistert of games speelt. Bovendien voelt de hoofdtelefoon comfortabel aan dankzij de hoofdband- en oorkussentjes.

Logitech Laptop Headset H555

De Logitech Laptop Headset H555 levert zuiver digitaal geluid. Gebruikers kunnen vanaf nu genieten van een comfortabele hoofdtelefoon op maat. Een lichtgewicht model met draaibare oorkussentjes dat achter het hoofd gedragen wordt. Dankzij een USB-verbinding kan de gebruiker rekenen op zuiver digitaal stereogeluid, perfect voor internetgesprekken, muziek, films en games.

Beide nieuwe Logitech-headsets beschikken over een ruisonderdrukkende microfoon die vervelend achtergrondlawaai beperkt en weggedraaid kan worden wanneer het toestel niet gebruikt wordt.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top