Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 september 2009

Nieuwe ontwikkelingen bij Samsung

De LED tv van Samsung is een daverend succes! Met deze televisie stapt men in een compleet nieuwe wereld. Prachtig, helder beeld dankzij een hoog contrast in combinatie met een ultradun design en een enorme besparing op energie mag deze serie met recht de titel ‘revolutionair ontwerp’ dragen. Maar er is meer!

EISA Award: Webmedia TV

De Samsung LED-TV 8 Series is namelijk uitgeroepen tot Webmedia TV van 2009/2010. Met de magische multimedia ervaring van Medi@2.0 ligt de digitale wereld met één druk op de knop aan uw voeten. Medi@2.0 maakt het mogelijk om van al uw films, foto’s en muziek te genieten vanuit uw luie stoel, of online nieuwsdiensten te raadplegen zoals Yahoo, of haal de chef-kok in u boven dankzij de voorgeïnstalleerde recepten op uw TV.

Samsung TV CI+ Gecertificeerd

Verder heeft Ziggo onlangs de Samsung TV’s officieel CI+ gecertificeerd! De CI+ certificatie geeft u een garantie tot optimale kijkervaring door een combinatie van perfecte beeldkwaliteit en digitale televisie. Vanaf nu kunt u digitale televisie kijken met de Samsung TV’s zonder de digitale ontvanger en met slechts 1 afstandsbediening! De vervangende Ziggo Smartcard en een CAM module kan eenvoudig in de zijkant van de TV geplaatst worden.

Voor meer informatie over Samsung LED tv, blu ray spelers, DVD spelers, Home Cinema Sets of andere randapparatuur gaat u naar de desbetreffende categorie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top