Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 februari 2009

Nieuwe Philips Cinema 21:9-lcd-tv in april op de markt

Op hun jaarlijkse Consumer Lifestyle Digital Media Event maakte Philips bekend dat hun allernieuwste LCD TV - de Philips Cinema 21:9 LCD TV in April op de markt komt. De adviesverkoopprijs van deze televisie ligt rond de 4.000 euro en heeft een beeldscherm diagonaal van 56 inch! Hier meer over de technische specificaties en verkrijgbaarheid.

De Cinema 21:9 LCD TV is een extra brede TV die bioscoopfilms op blu ray in 21:9 formaat moeiteloos afspeelt. Het beeld is echt indrukwekkend. Met de andere beeldformaten had Philips iets meer moeite. Zo worden films met een beeldverhouding van 16:9 – met de nieuwe Philips Smart Stretching technologie - opgerekt naar de 21:9 verhouding. Volgens Philips zie je deze oprekking nauwelijks. Het oude 4:3 beeldformaat ondergaat eerst een oprekking naar 16:9 om vervolgens omgezet te worden naar het 21:9 formaat. Bij deze beeldverhouding blijf je de zwarte balken aan de zijkant houden.

Technische specificaties Philips Cinema 21:9 LCD TV

Goed, de gloednieuwe tv van Philips is een 200Hz Full HD tv met vijf hdmi 1.3a poorten, wifi- en dlna-ondersteuning, een beeldresolutie van 2560x1080 pixels, een contrastratio van 80.000:1 en een responsetijd van 1ms. Deze Cinema LCT TV maakt gebruik van de Ambilight Spectra technologie.

Met dit LCD scherm kan je internet op het beeldscherm bekijken via wifi of ethernet waaronder Youtube filmpjes. De LCD TV is daarvoor uitgerust met NET TV. Ook de nieuwe Philips 8000- en 9000 serie zijn hiermee uitgerust.

Voor meer informatie over Philips tv’s ga je naar deze Philips pagina!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top