Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 februari 2013

Nieuwe Philips Smart TV’s met scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

TP Vision heeft twee nieuwe Philips Smart TV’s onthuld met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Deze televisies zijn vanaf april verkrijgbaar. Lees hier alvast hoe de PFL4508-serie en de PFL5008-serie eruit komen te zien.

De PFL4508-serie:

De televisies uit de PFL4508 serie hebben een dun frame van geborsteld aluminium en een elegante minimalistisch vormgegeven voet van glanzen donkergrijs aluminium. Dankzij geïntegreerde Wi-Fi heb je eenvoudig draadloos toegang tot de Philips Smart TV-diensten en –toepassingen. Verder ondersteunt deze 3D tv Wi-Fi Miracast en Philips My Remote zodat je content gemakkelijk kunt delen met mobiele apparaten.

3D tv

Alle modellen uit de PFL4508 serie zijn voorzien van 3D Max. Met actieve 3D brillen worden 3D-films weergegeven in Full HD. Bovendien kun je 2D beelden naar 3D beelden omzetten en zelf de 3D Dept instellen naar eigen smaak. Dankzij Dual View Gaming kun je ook met twee personen tegelijkertijd op een volledig scherm spelen.

Skype

Een optionele USB-webcam maakt het gebruik van Skype mogelijk op het grote tv scherm. De PFL4508 is verkrijgbaar van 81 tot 140 centimeter.

PFL5008-serie

De PFL5008 is de eerste Philips tv uit de 5000 serie die is uitgerust met Ambilight. Ook de televisies uit de PFL5008 serie zijn voorzien van Wi-Fi, Wi-Fi Miracast en zijn klaar voor Skype video conferencing dankzij de optionele USB-camera. Ook de televisies uit de PFL5008 serie hebben een prachtig design. De zeer smalle rand van geborsteld zwart staal vormt een harmonieus geheel met de geborstelde zilverkleurige strip onder het scherm en de karakteristieke u-voet van zilverkleurig aluminium.

3D

De PFL5008 serie is voorzien van een passieve 3D-technologie en heeft 2D-3D Converseion, 3D Dept en Dual View Gaming.
Prijzen
Beide modellen geven prachtig beeld dankzij onder andere 300Hz Perfect Motion Rate en Micro Dimming. De krachtige stereospeakers zorgen voor een helder geluid. De speakers ondersteunen Ambi-wOOx voor een diepe, warme basweergave. Kortom deze twee nieuwe modellen van Philips zijn voorzien van alle gemakken en geven prachtig beeld en geluid. De verwachte adviesprijzen liggen tusen de 599 euro voor de 81 centimeter grote PFL 4508 tot 1499 euro voor de PFL5008 met een scherm van 140 centimeter
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top