Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 juni 2010

Nieuwe Sharp AQUOS LCD televisies!

Sharp komt precies op tijd voor het grootste sportevenement van het jaar met haar nieuwe serie AQUOS LCD tv’s met Super Edge LED achtergrondverlichting.

In aanloop naar het WK voetbal in Zuid-Afrika presenteert Sharp namelijk de AQUOS lijn die aangevoerd wordt door drie series met verschillende specificaties en inchmaten. Sharp presenteert hiermee de sterkste reeks AQUOS LCD tv’s aller tijden. Innovatief is de vierkleuren Quattron technologie, de AQUOS LED LE800-serie en de modellen uit de LED320E0-serie, zoals de Sharp LC-26LE320 Aquos die zowel in zwart als wit verkrijgbaar zijn en tegelijkertijd dienen als dé perfecte tweede of derde TV in huis!

Nieuw: Quattron technologie

Sharp presenteert 8 nieuwe LCD televisies. Waaronder de AQUOS LE820- en LE810-serie (Sharp LC-46LE810E Aquos) en ten slotte de LE320-serie. De eigen Quattron technologie is het sterke punt bij uitstek van de nieuwe LE810 en LE820 serie. Dat betekent dat de kleur geel als vierde pixel kleur in de nieuwe LCD TV’s van Sharp worden geïntegreerd.

Groot voordeel

Het voordeel: Ultieme beeldkwaliteit met enorm scherpe beelden! De Quattron technologie zorgt ervoor dat het aantal kleuren wordt verhoogd van 1 miljoen naar maar liefst 1 miljard kleuren. Blauwe, groene, gele en gouden kleuren zien er nu nog natuurlijker uit!

Sharp kiest voor groen

Daarnaast draagt Sharp een grote steen bij aan het milieu. Zo heeft de LE820- en LE810-serie een energie besparingsrecord weten te breken dat vorig jaar werd gevestigd door de bekroonde AQUOS LE-705/700 en LE600-series (Sharp LC-40LE600E Aquos). Sharp is in staat om een LCD TV van 52 inch (132 cm) minder dan 100 Watt te laten verbruiken! Geen wonder dat de 46LE820E dit jaar (2010) is verkozen tot LCD TV van het jaar!

Slank design

De nieuwe AQUOS LCD tv’s zijn echte eyecatchers door haar moderne, platte design. De innovatieve Super Edge LED technologie voor LED achtergrondverlichting maakt het mogelijk om de tv’s uiterst plat en stijlvol af te werken. Speciale kenmerken van de drie AQUOS LED series zijn de bediening via een touchpanel, een draaibare glazen voet, verlichte knoppen en een volledig omhuld glazen scherm op de LE820-serie.
Instapmodel
Om deze vernieuwende technologie voor nog meer consumenten toegankelijk te maken introduceerde Sharp in april de LE320 serie. Deze lijn, die verkrijgbaar is in 22 inch (56 cm), 26 inch (66 cm) en 32 inch (81 cm) is voorzien van 2 HDMI poorten (op de 32 inch 3 HDMI ingangen), een USB-poort en een SCART aansluiting. Bovendien zijn alle modellen voorzien van CI+ voor de weergave van DVB - T/C!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top