Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 februari 2013

Nieuwe software-update van Sonos

Geniet jij thuis van het draadloze HiFi-systeem van Sonos? Dan is er goed nieuws, want er is vanaf vandaag een nieuwe update beschikbaar. Deze 4.0 software-update biedt tal van nieuwe functies, waaronder ‘Sonos-favorieten’.

Sonos-favorieten

Voor alle controllers is er de nieuwe functie Sonos-favorieten. Maak kennis met deze nieuwe functie en vindt nog sneller jouw favoriete muziek en speel deze in een handomdraai af.

Verbeterde Sonos Controller

Ten opzichte van de Sonos Controller voor Android is er veel veranderd. Zo is muziek vinden makkelijker geworden, doordat je overal in de app een nieuwe zoekopdracht kunt starten, waardoor je je lievelingsmuziek sneller en makkelijk kunt vinden.

Ook wordt de meldingsbalk waarop nieuwe meldingen (push-berichten) worden weergegeven nu ondersteunt met de software-update 4.0 van Sonos. En met een nieuwe widget kun je direct vanaf je startscherm muziek afspelen, pauzeren of naar de volgende track springen. Ook geeft deze nieuwe widget de albumhoezen en de namen van track, artiest of station weer, zodat je snel kunt zien wat er wordt afgespeeld.

Met een iPhone 5 geniet je nu ook optimaal van een groter en volledig scherm.

Kortom, met de nieuwe Sonos update heb je nu nog sneller toegang tot je favoriete artiesten, albums, songs en radiostations. Werk dus deze systeem-software update en Controller-apps bij om deze nieuwe functies aan jouw Sonos systeem toe te voegen.

televisiewinkel.nl

Heb je nog geen draadloos audio-systeem van Sonos, maar ben je wel nieuwsgierig? Bekijk dan eens ons assortiment van Sonos producten en misschien dat jij binnenkort ook geniet van een adembenemend, kamervullend geluid met tal van handige features!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top