Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 maart 2013

Nieuwe Ultra HD televisies in 2013

Dat 2013 het jaar van de Ultra HD tv’s wordt, is wel duidelijk. Tijdens de CES 2013 zijn er al aardig wat Ultra HD tv’s gepresenteerd en daarom geeft Plasma-Discounter.nl een overzicht van de Ultra HD tv’s die je dit jaar kunt verwachten.

LG

LG is er weer vroeg bij en heeft vorig jaar al een 4K televisie op de markt gebracht. Namelijk de 84LM960V. Deze levensgrote tv geeft uiteraard schitterend beeld en heeft daarnaast ook nog eens vele extra mogelijkheden. Maar hier blijft het niet bij! LG heeft al aangekondigd dat er dit jaar ook 55 en 65 inch Ultra HD televisies van LG op de markt komen.

Samsung

Ook Samsung brengt dit jaar een 4K Ultra HD tv op de markt van maar liefst 85 inch. Wat daarvan de adviesprijs wordt is nog niet bekend.

Toshiba

Toshiba was een van de eerste fabrikanten die een Ultra HD tv op de markt bracht. Dit jaar komt Toshiba met wel drie nieuwe 4K modellen variërend met groottes van 58 tot 84 inch.

Sony

Ook Sony heeft vorig jaar al een 4K televisie op de markt gebracht, maar deze is nog niet in Nederland te koop. Daar zal dit jaar verandering in komen. Naast de 4K televisie die Sony al heeft gelanceerd heeft het bedrijf ook plannen voor een 65 en 55 inch Ultra HD televisie.

Sharp

In de zomer van dit jaar komt Sharp met twee nieuwe Ultra HD televisies. Sharp heeft nog niet eerder een 4K tv op de markt gebracht dus we zijn benieuwd!
Panasonic
Hoewel Panasonic op de CES 2013 wel een prachtige 4K televisie liet zien, brengt het bedrijf dit jaar nog geen Ultra HD tv op de markt omdat het model dat ze presenteerde nog in de conceptfase zit.

Nu weet je wat je het komende jaar van de verschillende merken kunt verwachten op het gebied van 4K. Geen zin om te wachten? In ons assortiment vind je de prachtige 4K televisie van LG!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top