Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 juli 2010

Nu ook 3D-TV surround sound system

Wil jij een 3D-tv aanschaffen deze zomer? Dan kun je eigenlijk ook niet zonder een '3D-ready' surround-systeem, zoals de HT-AS5 die Sony onlangs presenteerde. Dit compacte systeem biedt onder meer 3D HDMI pass-through en een krachtige (1000 Watt) S-Master-versterker. Dit betekent dat als je zo'n nieuwe 3D Blu-rayfilm afspeelt op je 3D Bravia-tv, je ook de bijbehorende geluidservaring hebt!

De versterker van de HT-AS5 zit in de subwoofer die ook meteen dient als control centre. Andere features zijn onder meer Audio Return Channel, twee optische en een enkele coaxiale digitale aansluiting, 7.1 kanaals PCM compatibiliteit, auto-calibration en Sony's Digital Cinema Sound processing.

Naast de HT-AS5 is er ook de HS-AF5. Het enige verschil is dat deze wordt geleverd met twee zuilspeakers. Daarnaast komt Sony met een nieuw alles-in-één homecinemasysteem, de BDV-470SS. Deze bestaat uit de HT-AS5 en de BDP-S470 3D Blu-rayspeler. Deze biedt onder meer USB-aansluitingen en streaming via dlna en het Bravia Internet Video Platform. Het systeem is te bedienen via een draadloos netwerk middels een iPod touch/iPhone.

Bron: gadgetzone.nl
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top