Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 juni 2013

Ontvang gratis The Bourne Legacy of The Bourne Collection!

Bij aanschaf van een Panasonic Blu-Ray speler of Home Cinema set krijg gratis de Blu-Ray film “The Bourne Legacy” of de complete “Bourne movie collection”.

The Bourne Legacy bij aanschaf Blu-Ray speler

Ontvang nu gratis de Blu-Ray film The Bourne Legacy bij aankoop van een Panasonic 3D Blu-Ray speler. Geniet van de fantastische Full HD beleving van Blu-ray met het bijbehorende hoogwaardige surroundgeluid via DTS-HD of Dolby TrueHD. Naast superieur beeld en geluid kenmerkt Panasonic Blu-ray zich door de optimale veelzijdigheid en online entertainment via VIERA Cast.

De volgende modellen doen mee met de actie:
DMP-BDT330
DMP-BDT130

The Complete Bourne 4 Movie Collection bij aanschaf Home Cineme Set

Ontvang nu gratis de complete Bourne movie collection op Blu-ray bij aankoop van een Panasonic 3D Blu-Ray Home Cinema Systeem. Dit is hét moment om in het High-Definition tijdperk het gevoel te hebben dat je huiskamer een bioscoop is.

De volgende modellen doen mee met de actie:
SC-BTT590EGK
SC-BTT560EGS
SC-BTT460EGK
SC-BTT400EGK
SC-BTT100EGK

Wat moet je doen?

Koop je in de actieperiode van 1 maart tot en met 30 juni 2013 een Panasonic actiemodel, dan moet je dit actieformulier invullen om je cadeau aan te vragen. Print het ingevulde formulier uit en stuur deze samen met een kopie van de kassabon en de originele streepjescode op naar Panasonic. Klik hier voor het adres en de actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top