Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 december 2010

Panasonic 3D tv: meest innovatief volgens de International 3D Society

Panasonic 3D tv is volgens de International 3D Society het meest innovatief op het gebied van 3D. Panasonic en 3D tv zijn vanaf het begin onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo was Panasonic bijvoorbeeld de eerste in Nederland die op tv de klassieker Ajax-Feyenoord in 3D wist uit te zenden. Panasonic blijft innoveren met 3D tv en maakt het nu zelfs mogelijk om thuis 3D-opnamen te maken met een speciale 3D-camcorder.

Panasonic 3D technologie wint “Charles Wheatstone Award”

Panasonic neemt op 20 oktober jl. de “Charles Wheatstone Award” in ontvangst als erkenning voor haar leidende rol in de opkomst van Full HD 3D tv, ontwikkeling van innovatieve 3D tv en 3D video oplossingen. Ook werd Panasonic erkend voor de educatieve rol die Panasonic vervuld bij het overbrengen van alle mogelijkheden van 3D TV naar haar klanten toe.
Panasonic is trots om op deze wijze erkend te worden door de International 3D Society en geeft aan in samenwerking met de entertainment-industrie, de detailhandel en de omroepen een gezamenlijk end-to-end 3D tv wereld te willen realiseren. Dit omvat de manier waarop producenten 3D content vastleggen tot de wijze waarop je 3D tv thuis beleeft.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top